Donde está la biblioteca?

Enjoy

Vanaf 01/04/2022 zal de plantenbib weer naar buiten gaan (als het weer het toelaat) en hopen we je snel te zien om te komen ruilen, een aanvulling te doen om het seizoen mee te beginnen of een plantje mee te nemen! Tot snel!

KOM RUILEN!

Simply Bloom PlantenBib

Wij bij Simply Bloom zijn gek op planten. We vinden dan ook dat iedereen moet kunnen genieten van wat groen!

Ook jij bent meer dan welkom om je plantjes/ stekjes te ruilen, gewoon een plantje mee te nemen als leuke aanvulling op je collectie of om zelf je stekjes te doneren!
Toegankelijk voor iedereen én volledig gratis!

 

Je mag hier gratis

 • Plantjes, stekjes, zaden, … ruilen
 • Plantjes, stekjes, zaden, … meenemen
 • Plantjes, stekjes, zaden, … achterlaten
 • Ook (stek)potjes, potgrond e.d. zijn welkom

We vragen je wél

 • Duidelijk te vermelden welk plantje je hebt achtergelaten.
 • Géén vernielingen aan te brengen.
 • Géén plantjes met actieve ongedierte besmettingen achter te laten in de kast. (deze mag je altijd aan de deur brengen zodat deze kunnen worden behandeld alvorens ze plaats nemen in de kast).
Bij extreme kou zullen de plantjes naar binnen verhuizen. Aarzel niet om even aan te bellen. Achterlaten mag altijd, we zullen er op toezien ze tijdig binnen te halen.
Hoewel we ons best doen dagelijks de planten te controleren kan het voorkomen dat er op sommige planten toch actieve besmettingen van ongedierte aanwezig zijn. Controleer daarom altijd eerst je plant en zet deze thuis eerst in quarantaine vooraleer je deze tussen je andere planten zet.

De PlantenBib wordt geheel vrijwillig georganiseerd en onderhouden. SIMPLY BLOOM is dan ook op geen enkele manier aansprakelijk voor de planten of de gevolgen van de plantjes uit de plantenbib.

Waar vind je onze PlantenBib?

Bossenstraat 65

2547 Lint (Antwerpen)

België

WIL JE GRAAG MEER WETEN?

Stuur ons een bericht

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Hallo 👋 , welkom bij SIMPLY BLOOM. Hoe kunnen we je helpen?
  []